Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırma'da Play-Off heyecanı

Bandırma

Yarı final ve final maçlarında salonlara rakip taraftarlar alınmayabilir

BEKO Basketbol Ligi play-off karşılaşmalarında yarı finalde Galatasaray ile eşleşen Banvitspor, rakibiyle ilk iki maçını Bandırma'da oynayacak. Buna göre Banvitspor-Galatasaray maçının ilki cuma günü saat 19.00'da, ikincisi ise pazar günü saat 18.00'de başlayacak. Her iki takım, daha sonraki iki karşılaşmayı İstanbul'da oynayacak. Yarı final maçlarında üç kez kazanan takım, finale yükselecek. 
Öte yandan, Banvitspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Karşıyaka'nın mücadele vereceği yarı final ve daha sonraki final maçlarında, rakip taraftarların, salonlara alınıp alınmaması konusunun belirleneceği toplantı yarın Ankara'da yapılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, şunları söyledi:
Basketbol Federasyonu Başkanımız sayın Turgay Demirel'in başkanlığında, bugün saat 11.00'de gerçekleşecek toplantıda kulübümüzü genel menajerimiz Turgay Çataloluk temsil edecek. Toplantıda, yarı final ve final maçlarına rakip seyircilerin alınıp alınmayacağı karar altına alınacak.”



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı